Sobre ICTET

 

Institut de la Creativitat, la Tecnologia i l’Ètica per al Sector Turístic

Motor de canvi d’un model de turisme més ètic i responsable.

Impulsem la innovació del sector mitjançant la transformació dels valors i models d’empresa (ODS), potenciant accions en l’estratègia, equilibrant el propòsit d’empresa i social per generar un impacte positiu. Proporcionem eines (ja sigui acompanyament en metodologies, estratègia, tecnologia, etc.) amb un llenguatge proper i una visió realista del sector. 

Creem comunitat d’impacte potenciant sinergies i aliances col·laboratives enfocades cap a una economia circular (impacte social, mediambiental i econòmic).

01.

Transformar el sector turístic cap a la sostenibilitat social, mediambiental i econòmica.

  • Oferir al sector turístic formació aplicada i amb resultats i acompanyar-los amb professionals del sector, per a transformar i inspirar el sector cap a la innovació i la sostenibilitat.
  • Afegir valor a les empreses del Sector Turístic.
  • Contribuir al posicionament dels destins i les empreses que el formen.
  • Aportar eines, perquè el Sector Turístic s’adapti als canvis existents i esdevenidors d’una forma sòlida i sostenible: la Creativitat, la Tecnologia i l’Ètica.

02.

Punt de trobada on la creativitat, la tecnologia, la sostenibilitat i l’ètica empresarial es converteixin en part de cada marca.

  • Ser una comunitat inspiradora mitjançant la plataforma d’aprenentatge, formació, desenvolupament tecnològic, innovació i millora contínua de les destinacions i empreses del sector Turístic.
  • ICTET, és una plataforma de desenvolupament on les empreses del sector poden adquirir d’una forma diferent de comunicar-se, de promocionar-se, de relacionar-se i posicionar-se en el mercat i d’adaptar-se a noves situacions i tendències.

La nostra personalitat com a empresa

Per què ICTET?

El treball en equip, lideratge, talent i intel·ligència col·lectiva i compartida. La capacitació al llarg de la vida, la innovació i desenvolupament permanent. 

Una plataforma d’aprenentatge que crea una comunitat d’impacte que potencia aliances col·laboratives per una economia circular, la comunicació responsable i la seva constant evolució des de la integritat i transparència.

EQUIP DIRECTIU

Treballem per inspirar una tranformació del sector turístic

CARME CERNICHARO

Direcció General

JAUME MARÍN

Direcció Màrqueting i comunicació

ARACELI VIGUERAS

Direcció Operacions

Vols saber més sobre els nostres programes formatius o serveis?