Serveis

Proporcionem eines, noves metodologies de treball, plans estratègics, ús de noves tecnologies per la millora continua i un millor posicionament de les empreses turístiques.

We Solve Real Problems

Què podem fer per tu?

Guiem a les empreses turístiques a obtenir el coneixement i les eines necessàries per afrontar nous reptes.

Ja sigui a través dels nostres Executive programs com a través de consultories, mentories, digitalització de processos o millora de competències, les empreses i destinacions tindran la capacitat d’implementar plans d’accions de forma ètica, sostenible i sobretot integrar-ho en l’ADN de l’organització, sabent per on començar fins a analitzar els resultats i saber-los comunicar.

14.png

.edu

Formació aplicada de la mà de professionals del sector, per a transformar i inspirar cap a la innovació, la inclusió i la sostenibilitat.

10.png

.mentor

Acompanyament i consultoria en les àrees de turisme, transició energètica, màrqueting digital i gastronomia.

12.png

.empren

Innovació de nous projectes, digitalització de processos i nous canals de comunicació, potenciant el talent, la igualtat i la creativitat.

5.png

.competitivitat

Millora d'hàbits, impulsant als professionals del futur, per a millorar la competitivitat del sector. Doctrina out of the box

Formació

Impartida per professionals per a professionals

En la nostra oferta de formació, trobaràs cursos orientats als quadres intermitjos, directius, emprenedors i també oferim cursos de capacitació, per aquells treballadors que vulguin millorar en els seus llocs de treball, o aquells que es volen incorporar al món laboral.

Consultoria

4 Àrees on et podem ajudar

Per a l’adaptació i transformació del sector a través de la innovació, la responsabilitat i la creativitat a partir de 4 àrees.Visita la nostra secció de Consultoria, per esbrinar quines són les àrees on comptem amb els millors experts.

Plans Estratègics

a mida avaluant les teves necessitats

Acompanyem a les empreses i destinacions turístiques a implementar i avançar amb els seus plans de sostenibilitat i certificacions, plans d’igualtat, RSC i plans de qualitat a través de programes formatius especialitzats i consultories i mentories personalitzades.

Passió i vocació per

TRANSFORMAR el sector turístic creant i fomentant una comunitat professional

potenciant aliances col.laboratives, apostant per una economia circular, prioritzant el paper de la dona en el sector, la creativitat, la comunicació responsable i la seva constant evolució.

Sostenibilitat

Transformació digital

Ètica

Innovació

Creativitat

Igualtat

Sostenibilitat

Transformació digital

Ètica

Innovació

Creativitat

Igualtat

A través del programa IN COMPANY, avaluem les teves necessitats i creem el teu programa a mida! Vols saber més?

PREGUNTES FREQÜENTS

ALGUNES PREGUNTES QUE POTSER ET FAS

Tota la formació és bonificable, total o parcialment, a través dels crèdit per a formació continua de l’empresa.

Hi ha diferents casos, com per exemple que no disposis del crèdit suficient, que algún dels alumnes no es trobi en el règim general, etc. Però no pateixis, cada cas l’estudiem i et farem saber quines són les teves opcions!

Per cada formació expedim un certificat segons s’han assolit els coneixements del curs a tots aquells alumnes que complexin amb els criteris de finalització.

Cap! La primera mentoria és gratuïta, per valorar el teu pla de treball. 

TENS UNA IDEA AL CAP ?

Estarem encantats d'acompanyar-te en el teu projecte!

CONTACTA AMB NOSALTRES

+34 606 752 242