Consultoria

A ICTET comptem amb la col·laboració dels millors consultors del sector en les àrees de turisme, transició energètica, màrqueting digital i gastronomia, perquè puguis implementar el teu projecte, d’una manera més ètica i transformadora.

Com

T’ajudem a crear un full de ruta pel teu establiment

T’acompanyem i et guiem per donar-te les eines necessàries, perquè incorporis els procediments en la teva empresa, als teus valors, i així puguis incorporar la sostenibilitat a tots els nivells, generant impacte social i econòmic, des d’una perspectiva fàcil, i sobretot útil!

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, t’ajudem a posar fil a l’agulla en el teus projectes!

Necessites desenvolupar un projecte turístic?

Des de l’àrea de turisme dels nostres consultors, et podem ajudar a desenvolupar un projecte, un pla estratègic, un pla d’acció focalitzat en el teu equipament o en els productes turístics, i també acompanyar-te en la creació de producte i experiències memorables per a la teva destinació, o empresa. 

La competitivitat en les destinacions, i també en la gastronomia, han fet aflorat uns eixos diferencials en les diferents cuines, basats, en la creativitat, innovació i la sostenibilitat.

Els criteris de sostenibilitat, amb especial atenció als productes de km0, al malbaratament alimentari i a l’economia circular, són transversals a totes les accions que podem dur a terme.

No saps per on començar? A ICTET comptem amb els millors referents en gastronomia. 

Tenir clar un pla de transició energètica en la nostra empresa o destinació pot ser clau per integrar-ho al nostre procés i convertir-ho en un valor afegit.

Des de ICTET creiem que ara és el moment de fer-ho, per tenir-ho integrat al nostre model empresarial, i sobretot per integrar-ho a la nostra filosofia, cosa que després repercutirà en els nostres clients, a mig i llarg termini. 

Esperar-se a complir la normativa ens pot fer perdre un avantatge competitiu respecte a la resta d’empreses i destinacions

A què esperes per demanar-nos més informació?

La sostenibilitat està a l’ordre del dia, i no podem obviar que tots generem un impacte, està a les nostres mans reduir-lo pel benefici del nostre planeta, però també per la nostra destinació.

Actualment, verificar la gestió de la sostenibilitat és un punt clau per a les organitzacions de turisme, ja que respon a les demandes dels turistes, clients, inversors i la resta dels agents.

Obtenir una certificació en turisme sostenible, no només ens ajudarà a oferir un valor afegit pels nostres clients, si no que ens ajudarà a ordenar processos, i conèixer amb detall quins són els nostres costos i on podem incidir per a millorar la nostre gestió.

T’ajudem a crear la teva estratègia de màrqueting digital, més enllà d’organitzar la informació,  creant un impacte per als teus clients, tant interns com externs. 

Cada cop més, trobem noves eines en el sector.

Fes el salt a incorporar-les al teu negoci per incidir en els teus clients, i els clients potencials.

PROCÉS DE TREBALL

Com treballem en el teu projecte

Fem una visita inicial per marcar el punt de partida.

Recollim informació i creem el pla d’acció.

Realitzem un seguiment del processos i resultats.

Mesurem l’impacte del projecte i l’aplicabilitat.

tens preguntes? cap problema

Necessites un cop de mà en alguna temàtica de les que t’hem presentat? Vols començar un projecte de transició energètica, digitalització o millorar la carta del teu establiment? I tot això seguint els ODS i aplicant la sostenibilitat, l’economia circular?

Contacta amb nosaltres!

Ens posarem en contacte amb tu per que ens puguis explicar el teu cas i resoldre tots els dubtes que tinguis!